Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни съобщи, че отлага гласуването на промените

...
Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни съобщи, че отлага гласуването на промените
Коментари Харесай

ЕП отлага за 1 април гласуването по пакет "Мобилност"

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни заяви, че отсрочва гласуването на измененията в разпоредбите за активността на интернационалните превозвачи. Европейският парламент днес единствено ще разиска препоръчаните промени.

Предвижда се гласуването на 1 април да бъде в Брюксел. Заради множеството оферти за промени в текстовете се постанова ново съвещание на парламентарната комисия по превоза. Постъпили 1224 оферти за промени на първичните текстове.

Таяни разясни, че при сходно количество текстове, опциите за допускане на неточности при гласуването, са прекомерно огромни. 

Таяни анулира вота по пакет " Мобилност "  по силата на предписание 175 за работата на институцията. Според него, когато в инструкция има повече от 50 ремонти, първият човек в Екологичен потенциал може да го върне.

Междувременно българските превозвачи приготвят взлом на Европейския парламет в Страсбург против пакета " Мобилност ".  Те наеха аероплан, с който да пътуват. От България тръгнаха 110 души, а от Румъния пък излетяха три самолета с превозвачи, които подкрепят родните водачи. От сектора обявиха, че стартира икономическа война против бранша.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР